اخیراً محققان آمریکایی نشان داده اند که مصرف زیاد برنج سفید خطر بیماری دیابت نوع 2 را بالا می برد.
محققان آمریکایی نتایج دو پژوهش انجام شده در چین و ژاپن و همچنین دو پژوهش انجام شده در آمریکا و استرالیا را مورد بررسی قرار دادند.
آن ها به این نتیجه رسیدند افرادی که برنج سفید بیشتری مصرف می کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 قرار می گیرند.
آن ها معتقدند که مصرف کم این ماده ی غذایی یعنی یک یا دو مرتبه در هفته مفید است اما مصرف زیاد و مداوم برنج که در کشورهای آسیایی رواج دارد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را بالا می برد.
برنج شاخص گلیسمی بالایی دارد؛ و بعد از مصرف آن میزان گلوکز خون افزایش می یابد. فیبرها و منیزیم از ابتلا به دیابت پیشگیری می کنند و متأسفانه برنج سفید حاوی میزان کمی از این دو ماده ی مغذی است.
البته محققان معتقدند مصرف زیاد این ماده ی غذایی که در کشورهای آسیایی بیشتر است می تواند خطر ابتلا به دیابت را بالا ببرد و این نتایج در کشورهای دیگری که برنج فضای کمی از بشقاب هایشان را فرا می گیرد مصداق پیدا نمی کند.
توصیه می کنیم زمانی که بشقاب برنج برای ناهار و شام میل می کنید حواستان به شاخص گلیسمی آن نیز باشد. منظورمان این نیست که به طور کلی برنج را از برنامه ی غذایی تان حذف کنید زیرا برنج حاوی ویتامین B است. توصیه ما این است که هر روز و به میزان زیاد از این ماده ی غذایی میل نکنید.
به برنج تان زیره اضافه کنید، سبزی خوردن، سالاد و سبزی جات مفید دیگر را فراموش نکنید.
.:: This Template By : web93.ir ::.