+ ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
در این مطلب 6 ماده ی غذایی مفید پاییزی را معرفی کرده و تشویقتان می کنیم از این نعمت های سالم الهی بهره مند شوید. با ما همراه باشید.

پاییز از راه رسیده و صدای قدمهای ننه سرما نیز کم کم شنیده می شود. زمینهای کشاورزی در فصل پاییز میزبان نعمتهایی هستند که سلامتی را تضمین می کنند به طوری که می توان از آن به عنوان داروخانه ی واقعی برای سلامت خانوادهها یاد کرد. میوه و سبزیجات پاییزی سرشار از خاصیت و مواد مغذی اند. در این نعمتهای الهی حداقل هزاران مادهی مغذی وجود دارد که شما را از گزند بیماریهای قلبی، سرطان و پیری زودرس حفظ می کنند.

کدو تنبل اصلاً هم تنبل نیست!

این که چرا اسم این کدوهای بامزه را کدو تنبل گذاشته اند جای سۆال دارد؟ به خاطر این که این کدوها در حفظ سلامتی ما غوغا می کنند! کدو تنبل سرشار از بتاکاروتن است و همین ماده می تواند خطر ابتلا به برخی از سرطان ها و بیماریهای قلبی را کاهش دهد. این مواد غذایی خوش فرم و خوشمزه همچنین می توانند بروز برخی از جنبه های پیری را به تأخیر بیندازد. کدو تنبل کم کالری است، سدیم و چربی آن کم است اما در عین حال میزان قابل توجهی فیبر دارد.

تخمههای کدو تنبل سرشار از پروتئین، منیزیم و آهن هستند. توصیه می کنیم از این ماده ی غذایی در تهیه ی غذاهایتان استفاده کرده و تخمه های آن را دور نریزید. تخمه های کدو یک میان وعده ی بسیار مناسب محسوب می شوند.



انار: صد دانه یاقوت سرشار از آنتی اکسیدان


دانه های انار سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند اسید الاژیک هستند که باعث کاهش التهاب می شوند. التهاب یکی از عوامل ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و بیشتر سرطان ها محسوب می شود. نتایج پژوهشی که در American Journal of Cardiology به چاپ رسیده است نشان می دهد آب انار جلوی پیشرفت بیماری عروق کرونری را می گیرد. اما خواص انار به اینجا ختم نمی شود. نتایج پژوهشهای دیگر نشان می دهد که آب انار سرعت رشد و پیشرفت سرطان پروستات را می گیرد. آب این دانه های قرمز جریان خون را بهبود می بخشد و احتمالاً خون را با سرعت بیشتری به اعضای جنسی می رساند و همین امر باعث افزایش قدرت جنسی افراد می شود.
گوجه فرنگی را دریابید

گوجه فرنگی سرشار از لیکوپنها است. این مواد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سرطان سینه، سرطان ریه و سرطان پروستات را کاهش می دهد. زمانی که گوجه فرنگی پخته می شود لیکوپنهای موجود در آن آزاد می شود؛ برای همین رب و سس گوجه فرنگی خواص بیشتری دارد. اگر گوجه فرنگی را با اندکی روغن تفت دهید بهتر می توانید از خواص مفید آن بهره مند شوید. باید بدانید که این ماده ی غذایی حاوی ویتامین A، C و E و همچنین پتاسیم می باشد.

چه می کند این فلفل دلمه ای؟

فلفل دلمه ای و به ویژه فلفل دلمه ای قرمز سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. این مواد غذایی مفید منبع فوق العاده ی ویتامین C و بتاکاروتن هستند. باید بدانید که ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای قرمز سه برابر بیشتر از پرتقال است.

زنجبیل


زنجبیل حاوی ترکیبی به نام جینجرول است که می تواند فشار خون بالا را کاهش و جریان خون را افزایش دهد.به عقیده ی برخی از متخصصان زنجبیل ضد التهاب بوده و میگرن و دردهای مفاصل را کاهش می دهد.
کلم پیچ میلان و برگ چغندر

این سبزیجات مانند تمام سبزیجات دیگری که برگ های سبز تیره دارند حاوی رنگدانه ای به نام لوتئین هستند که چشم های شما را از ابتلا به دژنراسیون ماکولا و آب مروارید حفظ می کنند. کلم پیچ سرشار از بتاکاروتن، ویتامین C، ویتامین E و اسیدفولیک (ویتامین B) و همچنین کلسیم و منیزیم می باشد که برای تقویت استخوانها لازم هستند. یک فنجان برگ چغندر حدود یک سوم نیاز شما به منیزیم را تأمین می کند. منیزیم برای سلامت سلولهای عضلانی و سلولهای عصبی لازم و ضروری است.

  منبع : تبیان

   برچسب‌ها: سلامتی, فصل
   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش