+ ۱۳۹۱/۰۳/۱۷

روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.

 

روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.

 

 

خورشت آلو اسفناج

مواد لازم : 

روغن مایع : ۱۰۰ گرم

پیاز : یک عدد (۱۵۰ گرم)

گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم

زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری

فلفل : نصف قاشق چایخوری

آب : یک لیتر

آلو :۲۵۰ گرم

اسفناج : ۵/۱ کیلوگرم

نمک : یک قاشق چایخوری

زعفران : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه : 

روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.

نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.

آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید. 

آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.

اسفناج را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کرده و جداگانه تفت دهید.

اسفناج و آلو را به گوشت اضافه کنید. .

زعفران را اضافه کنید. 

اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.


   برچسب‌ها: طرز تهیه, طبخ, خورشت, آلو
   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش