روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
مواد لازم :
روغن مایع : ۱۰۰ گرم
پیاز : یک عدد (۱۵۰ گرم)
گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
فلفل : نصف قاشق چایخوری
آب : یک لیتر
آلو :۲۵۰ گرم
اسفناج : ۵/۱ کیلوگرم
نمک : یک قاشق چایخوری
زعفران : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.
اسفناج را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کرده و جداگانه تفت دهید.
اسفناج و آلو را به گوشت اضافه کنید. .
زعفران را اضافه کنید.
اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
.:: This Template By : web93.ir ::.