+ ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
«مارتا استوارت» مدیر انجمن خانه داری مارتا و سردبیر مجله خانه داری living با آمدن فصل بهار و رویش دوباره گیاهان و سبزی های متنوع، دستور پخت سبزی های تازه را به مخاطبان خود ارائه کرده است.

چگونه رنگ و طعم سبزی ها را حفظ کنید؟

برای پختن سبزی ها دقت کنید، سبزی را به آب سرد اضافه نکنید تا بجوشد بلکه اول آب را به جوش آورده، سپس سبزی را به آن اضافه کنید.

حرارت گاز یکنواخت و اندک باشد. حرارت زیاد ممکن است طعم و رنگ سبزی را تحت تاثیر خود قرار دهد. برای ایجاد طعم بهتر و حفظ ظاهر سبزی هنگام پختن سبزی ها بهتر است در ظرف را نبندید و اجازه دهید آب و سبزی با هم بجوشند.

یکی از راه های حفظ رنگ سبزی ها از قبیل نخود سبز و لوبیا هنگام آب پز شدن آن است که هنگام اضافه کردن آن ها به آب جوش به ازای هر یک کیلوگرم نخود یا لوبیا یک قاشق مرباخوری جوش شیرین به ظرف اضافه کنید. بهترین مرحله برای افزودن نمک به سبزی ها آخرین مرحله پخت است. درست وقتی که پختن سبزی به مراحل پایانی خود نزدیک می شود، بهتر است به میزانی که مدنظر دارید و مناسب است نمک به آن اضافه کنید.

دقت کنید ظرفی که برای پختن سبزی از آن استفاده می کنید؛ ظرفی متناسب با حجم سبزی و لعابی باشد تا طعم و رنگ سبزی در آن حفظ شود.

  منبع : برترین ها

   برچسب‌ها: ترفند, رازهای, خانه داری, مارتا استوارت
   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش