طرز تهیه و مواد مورد نیاز در ادامه مطلب
پودر ژلاتین دو و نیم قاشق مرباخوری – شکر 2 قاشق سوپخوری – آب کمپوت گیلاس 3 قاشق مرباخوری- خامه ساده نصف لیوان – گیلاس چند عدد – پودر گیلاس یک لیوان .
طرز تهیه :
گیلاس
های کمپوت شده را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود سپس آب کمپوت را با
شکر و گیلاس ( بدون هسته ) را داخل مخلوط کن ریخته تا پوره شود سپس این
پوره را با کرم مخلوط کرده ( طرز تهیه کرم در پایین آمده ) و هم بزنید . در
ظرفی ژلاتین را در آب حل کرده تا روان شود بعد ژلاتین و خامه را به مواد
اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد آماده شده را در لیوان مخصوص چرب شده
بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود.
مواد لازم برای تهیه کرم مربوطه :
شیر 2 پیمانه – شکر نصف پیمانه – زرده تخم مرغ 2عدد – نشاسته یک و نیم قاشق غذاخوری – وانیل کمی.
طرز تهیه کرم :
شیر
سرد را با نشاسته و شکر حل کنید و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد
روی حرارت قرار داده و پیاپی هم بزنید تا غلیظ شود تقریباً مثل فرنی ، سپس
از روی حرارت بر دارید و کمی وانیل بزنید و بعد از سرد شدن از آن استفاده
کنید .
.:: This Template By : web93.ir ::.