در این جلسه تزئین تره فرنگی را آموزش می دهیم. سوال اینست که در کدامیک از غذاها از تره فرنگی و تزئین آن استفاده می شود؟

قبلاً گفتیم که برای درست کردن رنگ، ابتدا کلم بنفش را خرد کرده و
به مدت نیم ساعت داخل سرکه و نمک قرار می دهیم سپس از آب آن برای رنگ
استفاده می کنیم.
تره فرنگی را از قسمتهای بالا و پائین برش
می زنیم. سپس یک برش + (باضافه) در بالای آن می زنیم و پره های تره فرنگی
را تا جائی که ادامه دارد را به داخل تا می زنیم و از هر طرف این کار را
انجام می دهیم.
تربی را بصورت گلدان در می آوریم و برشهای
هلالی در آن می زنیم مجدداً از بین این برشها، باز هم برش می زنیم و این
کار را ادامه می دهیم و سپس در قسمت داخل یا مرکز آن قسمتی از توپ را بر می
دایم سپس ترب را داخل رنگ قرار می دهیم و بعد از مدتی آنرا بر می داریم و
بعد تره فرنگی را که از قبل آماده کرده ایم داخل ترب قرار می دهیم. می توان
تره فرنگی را بصورت پاپیون در آورد و برای تزئین در کنار ترب قرار داد.