قسمت سبز پوست هندوانه را جدا کنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید
مواد لازم :
پوست هندوانه : 500 گرم
آب آهک : به مقدار لازم
شکر : سه و نیم پیمانه 700 گرم
آب : 2 پیمانه
هل : 15 تا 20 عدد
جوهر لیمو : 1 تا یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
قسمت
سبز پوست هندوانه را جدا کنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید سپس آنها را
یک شب در آب آهک قرار دهید بعد حدود 4 الی 5 ساعت در آب معمولی قرار دهید
سپس آنها را حدود 5 تا 10 دقیقه در آب بجوشانید.شکر و آب را با هم مخلوط
کرده و روی حرارت قرار دهید، صبر کنید تا شیره بجوشد سپس پوستهای هندوانه و
هل را به شیره اضافه کرده و صبر کنید تا 5 دقیقه در شیره بجوشد حال جوهر
لیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنید.
طرز تهیه آب آهک :
1 پیمانه آهک را با 1 لیتر آب مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید.