حدود 60 درصد از بستهبنديهاي ماهي به خصوص سوشي و ماهيسفيد به اشتباه نامگذاري شدهاند و حاوي جيوه هستند که به سلامتي افراد آسيبهاي جدي وارد ميکنند. حدود 60 درصد از بستهبنديهاي ماهي به خصوص سوشي و ماهيسفيد به اشتباه نامگذاري شدهاند و حاوي جيوه هستند که به سلامتي افراد آسيبهاي جدي وارد ميکنند.
نتايج تحقيقات متعددي نشان داده است که حدود 59 درصد از بستهبندي ماهيها به خصوص ماهي سفيد حاوي چربگوشت و جيوه است. چربگوشت گونهاي ماهي است که مصرف آن ميتواند سبب مشکلات گوارشي جدي در بدن افراد شود. به همين دليل اگر ماهي سفيد مصرف ميکنيد بايد خيلي خوششانس باشيد که ماهيتان اصل باشد و حاوي جيوه نباشد.
اوشنا، گروه حفاظت از اقيانوسها در آمريکا طي تحقيقات و بررسيهاي فراوان به اين نتيجه رسيد که حدود 60 درصد از ماهيهاي فروختهشده و موجود در رستورانها و فروشگاههاي مواد غذايي ماهي سفيد و اصل نيست و حاوي مقاديري از جيوه است.
پس از بررسي آزمايشهاي ژنتيکي و DNA که بر روي بيش از 1200 نمونه ماهي در آمريکا انجام نشان داده شد که حدود يک سوم از آنها به طرز نادرستي بستهبندي شدهاند و ماده حاوي در بستهبندي با اطلاعات و برچسب روي آن همخواني ندارند. حدود 59 درصد از ماهيهاي بستهبنديشده و برچسبگذاريشده تحت عنوان «تونا»، اصل نبوده است و در آن ماهي ديگري بنام چربگوشت وجود داشته است.
به همين ترتيب در رستورانهايي که سوشي سرو ميشود نيز حدود 74 درصد از نمونه ماهيها به اشتباه برچسبگذاري شده بودند. بيشتري اين موارد در کلان شهرهايي همچون شيکاگو، نيويورک و واشنگتن به چشم ميخورد. در بيشتر اين موارد به جاي ماهي درجشده بر روي محصول، از ماهيهاي ارزانتر، بيکيفيتتر و ماندهتر استفاده ميشود.
.:: This Template By : web93.ir ::.