+ ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
  همه می دانیم که بیشتر گندم سفید از نشاسته درست شده است . و   می دانیم که نشاسته از کربوهیدرات ساخته شده است یعنی از به هم پیوستن زنجیره ی مولکول های شکر . هر کسی که تا به حال مارشمالو (نوعی شیرینی خمیرمانند )را آتش زده باشد می داند که شکر به راحتی می سوزد , پس آرد هم می تواند. آرد و خیلی از کربوهیدرات های دیگر می توانند آتش بگیرند وقتی آن ها در هوا به حالت گرد و غبار وجود دارد .فقط کافیست در هر متر مکعب 50 گرم یا بیش تر آرد به صورت گرد در هوا وجود داشته باشد و مشتعل شود.

ذره های آرد آن قدر کوچک هستند که فورا می سوزند. وقتی یک ذره بسوزد بقیه ذره های نزدیکش را هم روشن می کند و آن وقت شعله بوجود آمده تمام ابر آرد را شعله ور کرده و منفجر می شود. تقریبا هر کربو هیدرات به صورت گرد و غبار وقتی مشتعل شود منفجر خواهد شد .در خیلی از انبارهای آرد به همین صورت با یک جرقه یا یک منبع گرما باعث انفجار و آتش سوزی می شود.

   برچسب‌ها: انفجار, آرد گندم, شیمی, کربوهیدرات
   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش