مواد لازم برای تهیه ی سمبوسه:
نان لواش مخصوص سمبوسه ۵ تا ۶ عدد
سویا نصف پیمانه
تره و جعفری تازه نصف پیمانه
پیاز سرخ شده ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
زردچوبه و نمک و فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
سیب زمینی یک پخته و له شده یک عدد
طرز تهیه ی سمبوسه:
سویا را در آب خیس میکنیم، پس از ۱۰ دقیقه آب آن را در آبکش گرفته و بدون روغن کمیدر تابه تفت میدهیم و در همین هنگام پیاز سرخ شده، نمک و فلفل و زردچوبه، تره و جعفری خرد شده و سیب زمینی له شده را به آن اضافه میکنیم. نانها را به سه قسمت عمودی تقسیم میکنیم تا به شکل نوارهای بلند درآید. درون نانها را از مواد سمبوسه پر میکنیم و آن را به شکل مثلث میپیچیم. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد گرم میکنیم. کف سینی فر را با قلم مو روغن مالیده و سمبوسهها را در آن میچینیم، روی سمبوسهها را هم با قلم مو روغن میمالیم و درون فر میگذاریم تا دو طرف آن طلایی شود. ( هر طرف ۶-۷ زمان لازم دارد. ) این سمبوسهها را میتوانید با سس تند یا سس چیلی سرو کنید.
.:: This Template By : web93.ir ::.