رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام تولید سوسیس و کالباس زیر پلهای و استفاده از خمیر مرغ (که حاوی همه احما و احشای زائد مرغ هم هست) در تولید این محصولات گفت: حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این فرآوردهها استفاده کنند لب به سوسیس و کالباس نمیزنم.
احمد شیبانی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت
و درمان فارس درباره وضعیت تولید فرآوردههای پروتئینی در کشور افزود:
وقتی ما حدود ۲ سال پیش مسئولیت غذا و دارو را پذیرفتیم برخی تولید
کنندگان سوسیس و کالباس از خمیر مرغ که حاوی همه احما و احشا و اشغال مرغ
بود استفاده میکردند.
وی ادامه داد: ما نامه نوشتیم که جلوی این
کار را بگیریم، بگذریم که چقدر اذیت شدیم و چقدر مقاومت کردند اما این یک
واقعیت است که میگفتند اگر ما از این مواد استفاده نکنیم ضرر میکنیم.
معاون وزیر بهداشت گفت: برخی کارخانههای بزرگ و معروف آمدند که این
دستورالعمل را رعایت کنند اما بعد معلوم شد که یکسری تولید کنندگان زیر
پلهای و قاچاق در بازار هستند که این کارها را میکنند و محصولات با قیمت
ارزان وارد بازار میکنند و در اختیار ساندویچیها قرار میدهند.
وی افزود: کارخانههای بزرگ و معروف سوسیس و کالباس که از وزارت
بهداشت پروانه دارند، مشکلات کمتری دارند اما همه سوسیس و کالباسهای که در
بازار هستند که از برندهای معروف نیستند، شما میروی در ساندویجی یک
کالباس یا سوسیسی را لای نان میگذارد و به شما میدهد از کجا میدانید که
چیست.
رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: تازه سوسیس و کالباس
فله هم در بازار هست، ما وظیفه داشتیم این برخورد را داشته باشیم و محکم
هم پای آن ایستادیم و گفتیم خلاف است بعد هم آیین نامه آن را به
دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کردیم و گفتیم پیگیری میکنیم.
وی
گفت: البته اگر محصولات قاچاق وارد بازار شود باید مسئولان معاونت بهداشتی
وزارت بهداشت و بهداشت محیط با آن برخورد کنند و مأموران بهداشتی که در
محل عرضه مرغ در مغازهها حاضر میشوند و جلوی آنها مرغ را پوست میکنند و
اشغالش را در یک ظرف میاندازند باید مراقبت کنند که این اشغالها وارد
سیستم نشود.
شیبانی افزود: بنده خودم لب به سوسیس و کالباس
نمیزنم حتی اگر جلوی چشمم گوشت ران را هم بگذارند و با آن سوسیس و کالباس
درست کنند باز هم نمیخورم و کلاً وزارت بهداشت به مردم توصیه میکند که
اصلاً فست فود و سوسیس و کالباس یا همبرگر نخورند.
.:: This Template By : web93.ir ::.