مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
آرد سفید: 150 گرم
شکر: 150 گرم
خامه: 200 گرم
تخم مرغ: یک عدد
کاکائو: یک قاشق سوپ خوری
میوه: با سلیقه خودتان
شیره مربای زردآلو و توت فرنگی
پودر نارگیل
طرز تهیه
ابتدا کرم کیک را تهیه می کنید بدین طریق که سفیده و زرده ی تخم مرغ را جدا جدا در ظرفی ریخته و به هم می زنیم.
سپس
شکر، کاکائو و کمی وانیل به عنوان اسانس به زرده ی تخم مرغ هم زده شده
اضافه می کنیم و با سفیده که قبلا زده ایم مخلوط و آرد را به آن اضافه می
کنیم و خوب به هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند.
پس از این مرحله مایه را
در قالب ریخته و در فر می گذاریم، پس از آن که آماده شد، از فر خارج می
کنیم و روی آن و کنارش را با شیره مربا زردآلو یا توت فرنگی به دلخواه
کاملا می پوشانیم و روی آن پودر نارگیل می ریزیم و به مدت یک دقیقه، (توجه
داشته باشید! تنها یک دقیقه) در فر می گذارید تا مربای روی کیک خودش را
بگیرد.
سپس کیک را از فر بیرون می آورید و با توت فرنگی، زردآلو و کیوی
آن را تزئین می کنید، یا با هر میوه ای که تمایل داشتید، مثلا به جای توت
فرنگی می توانید از سیب استفاده کنید.
.:: This Template By : web93.ir ::.