مواد لازم برای 1 نفر
فیله یا سینه ی مرغ: 100 گرم
پیاز رنده کرده: 1 عدد کوچک
زعفران حل کرده: 1 قاشق سوپ خوری
پودر زنجفیل: یک دوم قاشق چای خوری
روغن زیتون: 1 قاشق سوپ خوری
خمیر پیتزا: یک عدد
پنیر موزارلا: 90 گرم
پنیر گودا: 30 گرم
قارچ خردکرده: 50 گرم
فلفل دلمه ی رنگی و خلال کرده: 30 گرم
روش تهیه
* ابتدا فر را با دمای 250 درجه ی سانتی گراد، گرم نمایید.
* خمیر را در قالب پهن کنید و روی خمیر یک دوم قاشق سوپ خوری روغن زیتون بمالید.
*
مرغ را به قطعه های 2 سانتیمتری خرد نمایید و با پیاز، زعفران و پودر
زنجفیل مخلوط سازید و 5 دقیقه در فریزر یا جا یخی یخچال قرار دهید.
* حالا پنیر موزارلا و گودا را با یکدیگر مخلوط کنید و 90 گرم از آن را روی خمیر پخش نمایید.
* سپس قطعه های مرغ مزه دار کرده را به صورت خام روی پنیر بچینید و در فاصله ی بین فلفل دلمه ای و قارچ بچینید.
* اکنون 30 گرم پنیر باقی مانده را بیفزایید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
.:: This Template By : web93.ir ::.