مصرف روزانه ی این میوه باعث کاهش کلسترول مضر خون (LDL) می شود. در واقع این میوه ی خوشمزه باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش وزن می شود.
محققان برای دست یافتن به این نتایج به مدت بیش از یک سال زنان بین 45 تا 65 سال را تحت مطالعه و بررسی قرار دادند.
این شرکت کننده ها علاوه بر داشتن یک تغذیه ی نرمال روزانه 75 گرم آلو خشک یا 75 گرم سیب خشک مصرف کردند و میزان کلسترول آن ها بعد از 3، 6 و 12 ماه اندازه گیری شد.
نتایج این بررسی ها نشان داد شش ماه بعد از شروع مطالعات، میزان کلسترول مضر زنانی که سیب مصرف کرده بودند به طور متوسط 23 درصد کاهش و میزان کلسترول مفید آن ها 4 درصد افزایش یافته است.
همچنین محققان متوجه شدند که تغییرات میزان کلسترول افراد همان طور که متخصصان و پزشکان انتظار داشتند برای سلامت قلب و عروق مفید است.
همچنین زنانی که روزانه سیب خشک مصرف می کردند به طور متوسط یک و نیم کیلو گرم لاغر شدند.
.:: This Template By : web93.ir ::.