این هورمون باعث تحریک رشد سلولها در رحم شده و فرد را در معرض ابتلا به سرطان قرار میدهد. از سوی دیگر شکر اضافه، ترشح هورمون استروژن را هم افزایش میدهد که این عامل هم در رشد هورمونهای سرطانی نقش زیادی دارد. زنانی که ۲ یا ۳بار در هفته بیسکویت میخورند با احتمال ۳۳ درصد بیشتر از دیگران ممکن است به سرطان رحم دچار شوند. اگر فردی بیش از ۳ بار در هفته از این خوراکیها استفاده کند این خطر تا ۴۲ درصد هم افزایش پیدا میکند.
به اعتقاد دانشمندان داشتن وزن متعادل و ورزش کردن بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان رحم است. متاسفانه امروزه خانوادهها محصولات شیرین و شکر زیادی را در رژیم غذایی خود گنجاندهاند که این موضوع عواقب زیادی برای سلامت آنها به همراه دارد.
مجله ایده آل
.:: This Template By : web93.ir ::.