اگر تمايل داريد در سنين بالاتر كمتر در معرض خطر ابتلا به ديابت باشيد، به آرامي غذا بخوريد.
به گزارش آخرین نیوز به نقل از ايسنا، نتايج يك مطالعه جديد از سوي كارشناسان علوم پزشكي در ژاپن نشان داد افرادي كه تندتند و با سرعت غذا ميخورند بيشتر در معرض خطر ابتلا به ديابت قرار ميگيرند.
بنا بر گزارش روزنامه اسكاتمن، اين بررسيها مشخص كرد افرادي كه سريع غذا ميخورند دو برابر بيشتر با خطر ابتلا به حالت نقص تحمل گلوكز يا همان عارضه پيش ديابت، مواجه هستند. اما اين خطر فزاينده در افرادي كه ساير الگوهاي تغذيهاي مثل خوردن تنقلات يا غذاخوردن در آخرين ساعات شب را دارند، مشاهده نشده است. در افرادي كه به نقص تحمل گلوكز مبتلا ميشوند ميزان قند خون بيشتر از حد طبيعي است اما به اندازهاي نيست كه موجب بروز ديابت شود.
اما البته اگر اقدامات پيشگيرانه انجام نشود بيترديد به ديابت نوع دوم منجر خواهيد شد. در واقع 40 تا 50 درصد از افراد مبتلا به اين عارضه ظرف 10 سال به ديابت نوع دوم مبتلا ميشوند.
.:: This Template By : web93.ir ::.