یک محقق طب اسلامی گفت: سادهترین روش طبخ غذا آبپز کردن آن است و اگر غذا آبپز شود، خاصیت مواد غذایی بیشتر حفظ میشود.
سید علی ابوالحبیب، محقق طب اسلامی در گفتوگو با فارس اظهار داشت:
سادهترین روش طبخ غذا، آبپز کردن آن است و اگر غذا آبپز شود، خاصیت مواد
غذایی بیشتر حفظ میشود.
وی گفت: اگر مواد غذایی را سرخ کنیم، خاصیت آن کمتر میشود البته کبابپز
کردن نیز موجب دگرگونی بافت مواد غذایی میشود. گاهی میتوان مواد غذایی را
خام مصرف کرد؛ به خصوص غذاهایی که ویتامینهای آن در اثر پخت یا سرخ شدن
از بین میرود.
این محقق طب اسلامی افزود: خام مصرف کردن موادغذایی مانع از ایجاد مواد
اکسیداسیونی در غذا میشود؛ باید پرخوری را کنار گذاشت و کمخوری و
سادهخوری را پیشه کرد. اگر سه نوع غذا با هم خورده شود، معده سنگین میشود
چرا که تحمل این حجم غذا را ندارد و به همین دلیل در هر وعده غذایی باید
یک نوع غذا مصرف کرد.
ابوالحبیب اضافه کرد: افراد نباید مواد غذایی را دستخوش دگرگونیهای شدید
قرار دهند زیرا نوع تغذیه در سلامت افراد اثر میگذارد، اگر مواد غذایی را
دستخوش دگرگونی کنیم، فرمول شیمیایی آنها پیچیدهتر و هضم آن سختتر
میشود.
وی ادامه داد: ساده خوردن و به یک نوع غذا بسنده کردن در هر وعده غذایی
موجب سلامتی، نشاط و سبکی بدن میشود چرا که غذای ساده به راحتی هضم و جذب
میشود.